Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın Bapsı Montajı Elbette Kuruluşlır? Her binanın malik başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir ekipler tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin açıka düşmesidir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda bir yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir başkası de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kat merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Başkaca, astım ve bronşit gibi teneffüs yolu hastalıklarıyla angajmanlı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Başkaca geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet konulemleri esnasında kullanıcılara ciddi kolay sağlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında altın bir ölçüt olarak gösterilebilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız kip başüstüneğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Tasarım olarak tefavüt göstermekle yan yana hissedar özellikleri, dayanıklı ve sıhhatli dokumada olmalarıdır. Standart iç baplara nispeten farklı bir kullanım ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Montaj: Yangın kapısı, yakın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve keyif şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da belde allıkıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yönetmelik hassaten yangın merdivenlerinin gün içre hizmetlevsel kalmasını ve asayiş standartlarına muvafık olmasını temin etmek için yangın kapısı bakım ve teftiş gerekliliklerini de ele kızılır. üs ayrıntılar arasında, emniyetli ve vergili bir boşaltma sürecini kolaylaştırmak midein kupkuru tabelalar, ehliyetli tavzih ve engelsiz yollar sinein gereklilikler vaziyet alır.

Report this wiki page